Αρχική > Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Έξοδα Αποστολής και Τρόποι Πληρωμής:

  • Για αποστολή εντός Αθηνών, καθώς και σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας:
Παραγγελίες Έξοδα Αποστολής Έξοδα Αντικαταβολής Τρόπος Πληρωμής
πάνω από 150 €  Δωρεάν Δωρεάν Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Αντικαταβολή
κάτω από 150 €  + 4,00 € Δωρεάν Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Αντικαταβολή

         Οι ανωτέρω τιμές ενσωματώνουν Φ.Π.Α. 23%.

  • Για μεγάλα δέματα & παραγγελίες άνω των 10 κιλών, οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών, με τα οποία όμως δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
  • Σε περίπτωση που η περιοχή αποστολής της παραγγελίας χαρακτηρίζεται ως απομακρυσμένη / δυσπρόσιτη από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, εκπρόσωπος του camera camera θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Χρόνος παράδοσης προϊόντων:

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο camera camera τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15:00, και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι σε απόθεμα, παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, όλες τις πόλεις της Χερσαίας Ελλάδας, αλλά και τις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι και Ρέθυμνο).

Για τις υπόλοιπες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει τις 2-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες* από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραγγελίες για τις οποίες έχει επιλεγεί ως τόπος παράδοσης ένα σημείο παραλαβής της εταιρίας ταχυμεταφορών, παραδίδονται συνήθως εντός 72 ωρών.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), εκτός από τις ημέρες επίσημων αργιών, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Για περίπτωση που επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελίας σας σε συγκεκριμένη ώρα ή για Σάββατο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα παραγγελιών στο e-mail orders@cameracamera.gr, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που ορισμένοι από τους κωδικούς προϊόντων δε βρίσκονται σε απόθεμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αποστέλλονται χωρίς ειδοποίηση μόλις είναι διαθέσιμοι.

Για παραγγελίες με προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μη έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (επικίνδυνα καιρικά και φυσικά φαινόμενα, απεργίες κ.λ.π.).

 

Όροι επιστροφής εξοπλισμού:

Οι επιστροφές αφορούν αποκλειστικά και μόνο προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το www.cameracamera.gr.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέχρι 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς και που αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς του εξοπλισμού. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του εξοπλισμού είναι να διαθέτει πλήρη συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα, να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε και να μην έχει υποστεί φθορές, μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν τον εξοπλισμό. Η επιστροφή γίνεται έπειτα από επικοινωνία και σχετική αποδοχή της επιστροφής του εξοπλισμού από εκπρόσωπο του camera camera.

Τα έξοδα επιστροφής και η ευθύνη της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη εκτός και εάν η επιστροφή γίνεται από υπαιτιότητα ή καθ’ υπόδειξη του camera camera.

Η όποια αντικατάσταση ή πίστωση γίνεται μόνο μετά την παραλαβή του εξοπλισμού στο χώρο που θα σας υποδείξει εκπρόσωπος του camera camera και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης.

Δεν επιστρέφεται εξοπλισμός που έχει γίνει κατόπιν παραγγελίας μόνο για εσάς.