Αρχική > Όροι χρήσης και συναλλαγής

Όροι χρήσης και συναλλαγής

 

To camera camera (www.cameracamera.gr) είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρία CONSECT MON.IKE που εδρεύει στο Γέρακα Αττικής (Α.Φ.Μ. 800756002, Δ.Ο.Υ. Παλλήνης).

 

1. Αποδοχή όρων:

Ο επισκέπτης / χρήστης θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης και Συναλλαγής, όπως εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του camera camera μέσω του www.cameracamera.gr.

 

2. Τρόποι Πληρωμής:

- Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό:
Δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους παρακάτω λογαριασμούς και αποστολή του καταθετηρίου στο e-mail orders@cameracamera.gr.

 Τράπεζα

Λογαριασμός (IBAN)
ALPHA BANK

GR0801403400340002320002140

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR7801108700000087000140951

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR2901717300006730139614381

Δικαιούχος των ανωτέρω τραπεζικών λογαριασμών είναι η CONNECTIVITY & SECURITY TECHNOLOGIES MON.IKE (CONSECT MON.IKE).


- Μέσω αντικαταβολής:
Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παράδοσης από τον courier, χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.

 

 4. Ακύρωση Παραγγελίας:

Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική παραγγελία και επιθυμείτε την ακύρωση αυτής, ενώ δεν έχει αποστελεί ακόμα ο εξοπλισμός, μπορείτε να καλέστε στο 210-6613866 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της. Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί, δεν έχει αποσταλεί και επιθυμείτε την ακύρωση της, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210-6613866 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας ενώ την έχετε ήδη παραλάβει, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210-6613866 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.


5. Περιορισμός ευθύνης

Η CONSECT δε φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος camera camera που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η CONSECT για αποζημίωση του χρήστη για διαφυγόντα κέρδη ή για ζημίες από οποιαδήποτε αιτία, αναφορικά με τη λειτουργία και χρήση του παρόντος site, στην οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ζημίας προκληθεί στον χρήστη και προέρχεται από καθυστέρηση λήψης, μη λήψη ή απώλεια δεδομένων κατά την χρήση του site. Η CONSECT δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συνδέσεις (links) που παρέχονται μέσα από το site. Η CONSECT διατηρεί το δικαίωμα άμεσης διακοπής της πρόσβασης στο site σε κάθε χρήστη που παραβιάζει τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσεως.

Η CONSECT ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.


6. Εγγύηση χρήσης site

Η CONSECT δεν παρέχει καμία εγγύηση αναφορικά με οποιαδήποτε λειτουργία του παρόντος site. Επίσης δεν εγγυάται ότι το site θα παρέχεται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα καθώς και ότι δεν περιέχει "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.


7. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της CONSECT και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της CONSECT ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την CONSECT ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα camera camera (www.cameracamera.gr) ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της CONSECT ή/και του cameracamera (www.cameracamera.gr) ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.cameracamera.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CONSECT δε θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


8. Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Όλοι οι όροι του παρόντος είναι ουσιώδεις. Στην περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος του παρόντος ή η εφαρμογή του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, κηρυχθεί από αρμόδιο δικαστήριο ή αρχή άκυρος ή ανεφάρμοστος, οι υπόλοιποι όροι, καθώς και ο ως άνω όρος όπως αυτός εφαρμόζεται σε άλλες περιπτώσεις, παραμένουν σε ισχύ σε κάθε περίπτωση. Η CONSECT διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, συμπεριλαμβανομένων των παρόντων όρων, των τιμών και των περιγραφών των προϊόντων ή και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή μέρος του παρόντος χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες. Η ισχύς, εκτέλεση, ερμηνεία και τα αποτελέσματα του παρόντος ρυθμίζονται από το ελληνικό δίκαιο και τα δικαστήρια των Αθηνών έχουν την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα.


9. Αποστολή ενημερωτικών e-mail (newsletters)

Το camera camera στέλνει ενημερωτικά e-mail ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

H CONSECT καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση και δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους. Επίσης, τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγξτε ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής των newsletters (marketing@cameracamera.gr) στη safe list σας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε από το σύστημα αποστολής νέων του www.cameracamera.gr, μπορείτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας e-mail με θέμα «UNSUBSCRIBE» στο marketing@cameracamera.gr.

Η CONSECT χρησιμοποιεί τα στοιχεία που έχουν δοθεί κατά την εγγραφή για την αποστολή newsletter μόνο για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.

Η ενημέρωση από το www.cameracamera.gr, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο www.cameracamera.gr, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.